Mark Engelen

Schau

Rundfunk
do 20 jun 2024 en vr 21 jun 2024
do 20 jun 2024
en
vr 21 jun 2024

Het duo Rundfunk beleefde een droomdebuut. Na twee succesvolle theatertours komen ze terug met de nieuwe voorstelling Schau. Nog grootser en scherper! 

De nieuwe Schau van Rundfunk. Echt een Schauschau. Een schauwy Schauschau. Welbeschaud beschauen we deze Schau schauwieschau als onze schauste Schau. Wees toeschauer van dit Schaubizzspektakel, want het schau wel eens een afschauelijk schaurmant Schauspel kunnen worden. Dus hup, Schauders eronder en zeg tegen de taxischauffeur: op naar de Schauburg!

Van tv naar het theater
In 2015 kwam Rundfunk (Tom van Kalmthout en Yannick van de Velde) op tv. Met hilarische sketches op een middelbare school hadden ze de lachers op hun hand. Na het succes van de televisieserie kon een theatertour niet uitblijven. Wachstumsschmerzen ontving een vloedgolf aan lovende recensies en toen het duo de Neerlands Hoop 2018 won, waren de tickets niet meer aan te slepen. 

Rundfunk - Schau - Chassé Theater Breda

credits

met: Tom van Kalmthout en Yannick van de Velde / tekst, concept: Tom van Kalmthout en Yannick van de Velde / regie: Peter van de Witte / lichtontwerp: Bart van den Heuvel