Yoko Haveman

Hush

De Dansers
do 21 sep 2023 - 20:30 - 21:30
kleine zaal
do 21 sep 2023
20:30 - 21:30
Geweest

In Hush zoeken De Dansers troost in dans en muziek. De muzikanten en dansers staan voor elkaar klaar en steunen elkaar. Want om de wereld te kunnen dragen, sta je samen sterker.

Een hand op je schouder; een tweede stem die met je meereist; een ritme waar je in kan leunen, zoals in een omhelzing. Na Shake Shake Shake (2019) maakt De Dansers een nieuwe voorstelling op het grensgebied tussen een dansvoorstelling en een popconcert. Dansers worden muzikanten, muzikanten worden dansers. 

De klanken van de gitaar drijven de performers naar elkaar toe. Hun lichamen dansen op het ritme van de muziek. Een prachtig samenspel met aandacht voor elkaar en toewijding die tussen de spelers leeft. 

Met volle overgave dansen én loepzuiver zingen: De Dansers blijven verrassen in dansconcert Hush.” - De Volkskrant

De Dansers - Hush - Chassé Theater Breda

Gratis te bezoeken met
Onbeperkt Kleine Zaal Abonnement

credits

concept: Guy Corneille, Josephine van Rheenen / choreografie: Josephine van Rheenen, i.s.m. spelers / live muziek en dans: Ruben van Asselt, Guy Corneille, Yoko Haveman, Marie Khatib-Shahidi, Wannes De Porre, Hans Vermunt / decor- en lichtontwerp: Timme Afschrift / kostuums: Carlijn Petermeijer / techniek: Chieljan van der Hoek, Jorn Kortooms, Mees van Oosterhout / dramaturgie: Moniek Merkx