Jurgen Dhont

Two Places

Brussels Jazz Orchestra
do 9 mei 2024 - 20:30
Koninklijke Drukkerij Em. de Jongzaal
do 9 mei 2024
20:30
Bestellen

Het Brussels Jazz Orchestra brengt jazz voor groot orkest met de hoogste kwaliteit, artistiek integer en, in al zijn diversiteit, voor een nationaal en internationaal publiek. 

Brussels Jazz Orchestra is een graag geziene gast op de podia van Jazz Middelheim (Antwerpen - BE), Jazz at Lincoln Center (New York - VS), Concertgebouw (Amsterdam - NL), Jazz à Vienne (FR), Paris Jazz Festival (FR). Maak tijd voor Two Places, waarin de klank van Brussels Jazz Orchestra zich mengt met de rhymes van Zediam, de soul van Monique Harcum en de mix-, scratch-, en samplekunsten van DJ Grazzhoppa.

Brussels Jazz Orchestra kijkt de vernieuwende kracht van jazz uitdagend in de ogen en doet dat in goed gezelschap. “Two Places is een uniek project. Het glorieuze geluid van het orkest wordt gecombineerd met mijn stem, Zediam’s rhymes en DJ Grazzhoppa’s turntablism. Er is jazz én soul én funk. Het is een cocktail waarvan je niet zou verwachten dat hij zo goed smaakt.” – Monique Harcum.

Dit project sloopt muzikale hokjes en creëert nieuwe plekken: Two Places, at once. Een unieke en veelzijdige rit langs nieuwe muzikale oorden. 

Onderdeel van