Rik Versteeg

Jaloezie is een bitch

Kirsten van Teijn
Be Proud week
vr 13 okt 2023 en za 14 okt 2023
vr 13 okt 2023
en
za 14 okt 2023

Kirsten voelt zich een rijke bitch met niet één, maar twee relaties. Polyamorie onder de knie! Maar als haar vriendin ineens verliefd wordt op een ander, wordt haar ‘open mind’ keihard op de proef gesteld.

Zondag 8 tot en met zaterdag 14 oktober 2023 staat bij ons in het teken van Be Proud. Kom uit voor je seksualiteit. Sta voor je genderidentiteit. Wees trots op wie je bent! Bekijk hier alle voorstellingen. 

In JALOEZIE IS EEN BITCH gaat Kirsten het gevecht aan met juicy jealousy; een verboden emotie doordrenkt van liefde, maar mét giftanden.

In 2022 won Kirsten de prestigieuze VSCD-cabaretprijs Neerlands Hoop voor (S)EXPERIMENT over de (on)mogelijkheid om tegelijkertijd een relatie met een man én een vrouw aan te gaan. Deze keer neemt ze het publiek met hartverscheurende humor mee in een opzwepende, kleurrijke en muzikale voorstelling over onconventioneel liefhebben en hoe dat vorm te geven.

Gratis te bezoeken met
Onbeperkt Kleine Zaal Abonnement

Nagesprek
BO Diversity gaat na de voorstelling in gesprek met makers, acteurs en echte mensen uit Breda. We ontleden het maakproces en spreken over de impact van de voorstelling voor jou, hun en ons als samenleving. Aan de hand van prikkelende stellingen en vragen gaan we met jou en de makers praten. 

Zaterdag 14 oktober: Chassé Ontmoet
Ontmoet gelijkgestemden tijdens je bezoek aan het theater. Of je alleen naar het theater gaat of samen met iemand; iedereen kan aansluiten bij Chassé Ontmoet. De plek om elkaar voor aanvang, in de pauze en na afloop van de voorstelling op zaterdag 14 oktober te treffen en gezellig (na) te praten. meer info