Anne van Zantwijk

DISCLAIMER

Blauwe Vinkjes
za 9 mrt 2024 - 20:30 - 22:00
kleine zaal
za 9 mrt 2024
20:30 - 22:00
Geweest

Blauwe Vinkjes was finalist van Cameretten 2021 en won afgelopen jaar de Publieksprijs van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival. De jury van Cameretten roemde het duo om hun “(politiek) engagement en dat is spannend, zeker in deze roerige tijd”.

In DISCLAIMER spelen, zingen en kruipen Manon Blaauw en Kevin van den Berg in de rol van herkenbare karakters en typetjes. Ze impliceren, reflecteren, profileren én provoceren. En dat allemaal in een hoog tempo, vol actualiteiten en absurditeiten. Vanuit diverse perspectieven neemt het duo je mee in hun satirische acts, doorspekt met persiflages, imitaties en meeslepende liedjes.

Welke disclaimers ‘moeten’ er anno nu worden geplaatst? Wat kan nog wel en wat niet? Hoe verandert dat met een andere bril op? Kijk door de ogen van de toekomst en word geconfronteerd met de huidige sociale omgangsnormen.

Ontmoet onder meer de hippe influencers Look en Luna, volkszangers Koos en Alberta of natuurlijk de iets te trotse weddingplanners Saskia en Rufus, die zeer ondernemend zijn. De eerste avondvullende show van Blauwe Vinkjes belooft een avondje lachen door hun geheel eigen stijl die je gezien móet hebben!

Blauwe Vinkjes - Disclaimer | Chassé Theater

Gratis te bezoeken met
Onbeperkt Kleine Zaal Abonnement