Ode aan André Hazes SR.

Muziekvereniging De Gildezonen
gastbespeling
vr 5 apr 2024 - 20:30 - 22:00
Koninklijke Drukkerij EM. de Jongzaal
vr 5 apr 2024
20:30 - 22:00
Geweest

André Hazes Senior zijn muziek herleeft tijdens een bijzonder concert van een  live orkest met medewerking van combo en zang.

Op vrijdag 5 april 2024 zal het podium van het Chassé Theater worden omgetoverd voor een bruisend eerbetoon aan een van Nederlands meest geliefde artiesten. Het orkest presenteert, naar aanleiding van het feit dat het 20 jaar geleden is dat hij overleed, met trots een uniek concert ter ere van de legendarische Nederlandse zanger André Hazes sr. Het concert belooft een onvergetelijke avond vol emotie en nostalgie te worden, waarbij iedereen lekker kan meezingen en dansen, maar is natuurlijk ook een eerbetoon aan zijn muzikale nalatenschap en een viering van zijn leven en carrière.

Het orkest, De Gildezonen uit Roosendaal, is een gepassioneerde muziekvereniging aangevuld met combo. Waarbij geweldige regionale zangers en zangeressen met enorme passie iedereen zijn songs laten (her)beleven. Alles staat onder de vakkundige leiding van dirigent Thomas Bruijns. Met hun enthousiasme en vakmanschap zullen zij het publiek vermaken met een muzikale reis door de bekendste nummers van André Hazes sr.

Deze voorstelling heeft zitplaatsen op basis van volloop. Op de avond zelf kies je een plaats op de tribune.