Klokkenberg Kielegats Konzert incl. feestavond

Philzuid e.a.
carnaval
vr 9 feb 2024 - 20:11 - 21:46
grote zaal
vr 9 feb 2024
20:11 - 21:46
Geweest

Een avond vol muziek en cabaret met Philzuid, Ellen ten Damme, Percossa, Leon van der Zanden en een groots feest na afloop. Ut strôômt lekker deur!

Het Klokkenberg Kielegats Konzert, de grootste aftrap van Carnaval van ut hele Kielegat en wijde omtrek, stroomt op vrijdag 9 februari om 20.11 uur weer lekker deur. De concertcommissie heeft topnamen weten te strikken voor een hagelnieuw en nóg meer mee te zingen programma.

De zestigkoppige Philzuid onder leiding van dirigent Hans Leenders speelt klassieke all time favorites, carnavalskrakers, meezingers én symfonische hoogtepunten; een feest der herkenning en soms wat nieuws. In hun Kielegatzog twee hele grote namen: Ellen ten Damme en Percossa.

Ellen is Nederlands meest veelzijdige zangeres en speelt zowel herkenbare als verrassende nummers. Opzwepend, meeslepend, onvoorspelbaar, intiem, grotesque, Ellen heeft het allemaal! Naast haar staan de vier buitengewoon rytmische mannen van Percossa die de naam slagwerkgroep ontgroeid zijn. Zij noemen zich Rebels of Rhythm en brengen een wervelwind aan muzikale stijlen, waarbij drums een grote rol spelen.

Nieuw dit jaar is het cabaret met een zachte g. De presentatie van de avond is in handen van cabaretier Leon van der Zanden. Na afloop gaat het feestje door in de foyer van het Chassé Theater, met muziek, bier en de beste kapellen uit het Kielegat. Het belooft een prachtige avond te worden, een geweldige start van Carnaval 2024! 

Eet vooraf aan het Klokkenberg Kielegats Konzert een heerlijke stamppot met (vega) worst. Reserveer het stamppotdiner gemakkelijk bij het bestellen van je tickets.

Onderdeel van