Wipneus & Pim

Carnavalsavond met Wipneus & Pim (STA-CONCERT)

met supportacts Veul Gère en DJ Kicken
carnaval
za 10 feb 2024 - 19:30
Koninklijke Drukkerij EM. de Jongzaal
za 10 feb 2024
19:30
Geweest

Veul Gère, DJ Kicken én Wipneus en Pim. Carnaval is compleet! 

Programma

  • Vanaf 19.30 uur zien we je graag in het Chassé Theater.
  • Om 20.00 uur openen de zaaldeuren, waar supportact Veul Gère vanaf 20.15 uur zal optreden en DJ Kicken de boel aan elkaar draait!
  • Eindtijd: 00.30 uur

De high-energy show van DJ’s Wipneus en Pim, vol herkenbare hits, is sinds jaar en dag een topper op elk feest, festival en evenement. Het vrolijke dj-duo is steeds weer in staat om op slimme, eigentijdse wijze, hun show te vernieuwen waardoor iedereen volop kan genieten van hun geweldige shows die volledig zijn afgestemd op het publiek.

C.V. Veul Gère is een carnavalsvereniging uit Kruikenstad (Tilburg). Met hitsingles zoals De Gròzzie van mèn Buurvrouw (derin, deruit), Wa Trèkte Oan en Liever schuin erin dan recht d’r neffe, Speciaole Friekendèl , Solo, Doorgaon Alles kan Kapot en Ik Klap Erop heeft C.V. Veul Gère zich als echte carnavalsband op de kaart gezet!

DJ Kicken is een allround DJ die al meer dan 25 jaar zorgt voor de juiste sfeer door middel van diverse muziekstijlen. Hij is bekend van o.a. Ain’t no party ( like an alcoholic party) en diverse remixen voor andere artiesten.

show je ID
Aan de feestavond zelf is geen leeftijdsgrens verbonden maar bij entree zal wel een NIX18 leeftijdscontrole plaatsvinden voor alle bezoekers. Vergeet dus niet je identiteitskaart mee te nemen.

Onderdeel van