Optochtbal

carnaval
ma 12 feb 2024 - 15:30 - 22:30
Koninklijke Drukkerij EM. de Jongzaal
ma 12 feb 2024
15:30 - 22:30
Geweest

Fantastische praalwagens, creatieve loopgroepen en vooral veel gezelligheid tijdens de grote carnavalsoptocht.
Benieuwd wie er met de prijzen naar huis gaan? We zien je graag in onze feestzaal waar de prijsuitreiking van de optocht zal zijn. DJ Bart van Muijsenberg komt draaien en er is een flitsende duo-presentatie.

Deelnemer Leutpenning
Chassé Theater is deelnemer aan de Kielegatse Leutpenning. Hét betaalmiddel voor de carnavalsdagen. De Leutpenning kost €3,50. Het is alleen mogelijk met pin te betalen bij de muntverkooppunten in het theater. 

Wij nemen de Leutpenning niet retour. Je kan de Leutpenning na carnaval nog tot en met half vasten in het Chassé Theater inleveren bij de verschillende horecapunten in het pand. (m.u.v. Chassé Cinema). De waarde van de (halve) munt kan je dan gebruiken bij het betalen van je rekening. Bijbetalen kan, er wordt geen wisselgeld op de munt gegeven. 

Lever je beker weer in
Tijdens Carnaval werken we met het cup-to-cup systeem. Bij de entree ontvang je een bekertoken, die je vervolgens bij het bestellen van een drankje omruilt voor een beker. Bij een volgend drankje lever je de lege beker in voor een nieuwe beker.

 

Garderobe is bij alle carnavalsevenementen gratis voor de bezoeker.

Onderdeel van
Optochtbal | Chassé Theater Breda