Guldenbal

carnaval
di 13 feb 2024 - 13:30 - 18:30
theaterstraat voor
di 13 feb 2024
13:30 - 18:30
Geweest

Hét muzikale familiefeest van het Kielegat met een mooie variatie aan carnavalskapellen op de twee podia in de foyer. Gratis toegang vanwege het 55-jarig jubileum. 

Er kan gedanst, gehost en meegezonden worden op de muziek van o.a. Loze Lavers, Huysluy, Spuipuiten, Bosuilen, Tartouffe, Factor 11, Tworwelwa, Qwitnix, Toeternietoe, Kèk Oôns, Ââmpesâânt, Bentzat, Biermagneten en Dusz. Voor de kleine gasten wordt de Brasserie ingericht, waar onder professionele leiding van “Breda on Tour” de kinderen kunnen spelen, tekenen, kleuren en geschminkt kunnen worden. 

Deelnemer Leutpenning
Chassé Theater is deelnemer aan de Kielegatse Leutpenning. Hét betaalmiddel voor de carnavalsdagen. De Leutpenning kost €3,50. Het is alleen mogelijk met pin te betalen bij de muntverkooppunten in het theater. 

Wij nemen de Leutpenning niet retour. Je kan de Leutpenning na carnaval nog tot en met half vasten in het Chassé Theater inleveren bij de verschillende horecapunten in het pand. (m.u.v. Chassé Cinema). De waarde van de (halve) munt kan je dan gebruiken bij het betalen van je rekening. Bijbetalen kan, er wordt geen wisselgeld op de munt gegeven. 

Lever je beker weer in
Tijdens Carnaval werken we met het cup-to-cup systeem. Bij de entree ontvang je een bekertoken, die je vervolgens bij het bestellen van een drankje omruilt voor een beker. Bij een volgend drankje lever je de lege beker in voor een nieuwe beker.

Garderobe is bij alle carnavalsevenementen gratis voor de bezoeker.

Onderdeel van
Guldenbal | Chassé Theater Breda