De laatste film van dit filmclubseizoen is Amor y Matemáticas, een scherpe satire op de fantasieloosheid van de Mexicaanse middenklasse.

Deze film is een exclusieve voorpremière voor Filmclub-leden. 

Voormalig boy band popster Billy is nu in de dertig en leidt een rustig leven met zijn vrouw Lucia en hun zoontje. Billy voelt zich ongemakkelijk bij het huiselijk leven, maar is ook niet geschikt voor een baan van 9 tot 5. Lucia werkt terwijl Billy ondernemersdromen najaagt met zijn broer Daniel.

Maar dan komt Billy in contact met de nieuwe overbuurvrouw Monica. Monica blijkt een grote fan van Billy's band te zijn geweest toen ze een tiener was en laat hem een plakboek zien dat ze bijhield, om duidelijk te maken dat ze nog steeds verliefd op hem is. Monica's aanbidding herinnert Billy aan hoe zijn leven vroeger was als artiest, met fans die zijn ego streelden. Het herinnert hem ook aan zijn passie voor muziek, en hij begint weer gitaar te spelen. Deze bitterzoete trip down Memory Lane zorgt ervoor dat zijn onvrede met het leven op een keerpunt komt.

Tickets bestellen? Klik eenvoudig op de tijd die je wil boeken en maak je reservering af. Lukt het niet, log dan eerst in of neem contact met ons op via contact@chasse.nl of 076 530 31 32.

Ben je er volgend jaar weer bij? Het filmclub abonnement voor 2024-2025 is nu te koop. Klik hier voor meer informatie.

Filmclub juni 2024
Regie
Claudia Sainte-Luce
Speelduur
85 min
verwacht
wo 12 jun 2024
Taal
Spaans gesproken
Ondertiteling
Nederlands gesproken