Annemieke van der Togt

Piaf

za 9 dec 2023 en zo 10 dec 2023
za 9 dec 2023
en
zo 10 dec 2023

60 jaar geleden overleed een van Frankrijks grootste artiesten: Edith Piaf. Nog steeds worden haar liedjes wereldwijd gezongen en geluisterd. De nieuwe Nederlandse musical neemt je mee in het leven van Piaf. Ontdek wie ze was en wat ze heeft achtergelaten.

Non, Je ne regrette rien

Het levensverhaal van ‘de kleine mus’ 
10 oktober 1963, Edith Piaf is zojuist overleden. Maar niet zoals ze had bedacht. Ze zou sterven in Parijs met een priester aan haar bed en niet ergens in een gehucht in Zuid-Frankrijk. De verwarde Piaf komt oog in oog te staan met vier personages: de Engel, de Duivel, de Nar en de Dood. Gedurende een kilometers lange tocht naar Parijs houdt Piaf het gezelschap voor dat ze niet dood is. Niet zolang ze niet in Parijs zijn en ze weet wat ze achterlaat. 

Tijdens de tocht ontrafelt het haar levensverhaal. De zangeres wil weten waar deze vier in haar leven waren. Piaf herbeleeft verschillende belangrijke momenten in haar leven om te ontdekken wie ze was en wat ze achter laat. Nummers als Non, Je ne regrette rien, La Vie En Rose, Milord en Padam zijn slechts een paar voorbeelden uit het indrukwekkende repertoire van deze legende. 

Piaf | Chassé Theater Breda

credits

producent: De Theater BV / cast: Suzan Seegers, Thomas Cammaert, Cystine Carreon, Job Bovelander en Hein Gerrits / regie: Martin Michel