Mark Uyl

Een voorstelling

Herman van Veen
za 11 mei 2024 en zo 12 mei 2024
za 11 mei 2024
en
zo 12 mei 2024

Samen met zijn ensemble speelt Herman van Veen een mooie selectie uit zijn repertoire. Bestaande werken worden aangevuld met spiksplinternieuw werk en uit de nog niet verschenen bundel Geen idee.

zing het honderd uit
ook al ben ik van gisteren
speel altijd wel viool,
dans wat ik dansen kan
al krijgt de tijd er vat op
het nieuwe gaat er nooit vanaf

Herman van Veen maakte zijn theaterdebuut in 1965 met het soloprogramma Harlekijn. Sindsdien reist hij met zijn voorstellingen de wereld rond. Van deze alleskunner verschenen 180 cd's, meer dan 80 boeken, 24 toneelstukken en een heleboel schilderijen. Samen met Kees Dijkstra, Lieke Meijers, Jannemien Cnossen en Edith Leerkes staat Herman in mei op ons podium.

Herman over zijn voorstelling: ''Het wordt vrolijk. We komen met verhalen, liedjes, muziek, merkwaardige terzijdes, vergissingen en gasten. Zal het honderd uit zingen, speel altijd wel viool, dans wat ik dansen kan.''

in de pers
★★★★★ "Terug van Nooit weggeweest, markant en dynamisch." - Dagblad van het Noorden 

★★★★★ "Betoverend. Als hij op zijn rode sokken danst en speelt, zie je geen bijna-tachiger, maar een kind." - NRC

★★★★ "Van Veen lijkt onsterfelijk." - AD

★★★★ “.....een hilarische, ontroerende en gedenkwaardige avond. Zijn show is een veelzijdige combinatie van klassiek variété, nieuwe liedjes met hedendaagse thema’s en fantastische muziek.” - Theaterkrant

Chassé Ontmoet
Op zondag 12 mei organiseren wij Chassé Onmoet. Meld je aan bij het reserveren van tickets of zoek ons voor, tijdens of na de voorstelling op tijdens je bezoek.