Ocrum Muziekfestival: Film & Concert

Regina Schilling
zo 8 okt 2023 - 19:00 - 21:15
kleine zaal (theater- en filmzaal)
zo 8 okt 2023
19:00 - 21:15
Geweest

In aanloop naar de vijfde editie van het Ocrum muziekfestival vertonen we de documentaire Igor Levit: No Fear. Voorafgaand aan de film verzorgen André Telderman (piano) en Monique Heidema (cello) een duoconcert.

Het Ocrum muziekfestival wordt dit jaar voor de vijfde keer georganiseerd en bestaat uit diverse concerten waar alle leeftijden en niveaus samenkomen. Zo zijn er zowel professionele musici als amateurs, sluiten meester en gezel hun handen in één en is er zelfs een mogelijkheid om zelf een instrument te proberen. Ook is er in de programmering voor ieder wat wils. Met het thema Muziek beweegt, zie je muziek uit verschillende en uiteenlopende tijdperken.

In aanloop naar het Ocrum Muziekfestival vertonen we i.s.m. het festival de boeiende documentaire Igor Levit: No Fear. Deze gaat om Igor Levit, een beroemde concertpianist die zich beweegt in een tumultueuze corona lockdown periode. Daarnaast zien we zijn zoektocht naar zijn identiteit als artiest en over de eenzaamheid van het leven van een pianovirtuoos. 

Voorafgaand aan de film kan je genieten van een Steinway vleugel en cello duoconcert door André Telderman en Monique Heidema.

Let op: Engelse ondertiteling

Ocrum Muziekfestival: Film & Concert
Regie
Regina Schilling
Speelduur
118 min
verwacht
zo 8 okt 2023
Taal
Duits en Engels gesproken
Ondertiteling
Engelse ondertiteling