Mark Engelen

No ponies – Een éénmansrevue

Alex Klaasen
za 25 nov 2023 - 20:00 - 21:30
grote zaal
za 25 nov 2023
20:00 - 21:30
Geweest

Door ziekte kan deze voorstelling helaas niet doorgaan. Tickethouders worden via email op de hoogte gesteld.

Alex Klaasen galoppeert in zijn eentje het podium op. Na het overweldigende succes van Showponies 1, 2 en Snowponies staat Alex dit keer alleen in de spotlight. 

Even tijd voor hemzelf. Zonder gehinnik om hem heen en de andere paradepaarden. In alle rust kan Alex reflecteren. Juist in een drukke tijd waar ieder zijn mening klaar heeft, trekt Alex zich terug. Omdat het ook heel lekker kan zijn om het soms even niet te weten. Volledige overgave. In je eentje (plus 1400 man in de zaal). 

No ponies – Een éénmansrevue ligt in de lijn van de eerdere Showponies-voorstellingen. Verwacht een bonte stoet aan kleurrijke types, verschillende muziekstijlen en de beste balletmoves die je ooit zult zien. Inclusief een echte balletmaillot. 

⭐⭐⭐⭐ "Alex Klaasen ontroert en entertaint als vanouds in zijn eenmansrevue." - Trouw

⭐⭐⭐⭐ "No Ponies’ van Alex Klaasen is een goed doordachte show, een ouderwetse eenmansrevue anno nu." - Volkskrant

credits

met: Alex Klaasen / teksten: Alex Klaasen e.a. / regie: Peter van de Witte / choreografie & staging: Daan Wijnands / compositie/arrangementen: Jan en Keez Groenteman, Rutger de Bekker / decorontwerp: Thomas Rupert en Roos Veenkamp / lichtontwerp: Marc Heinz / kostuums: Arno Bremers